Fuldauerstichting; Helpt Hengelo Helpen

Deelnemen aan het bedrijvenfonds van de Fuldauerstichting

Als bedrijf kunt u het werk van de Fuldauerstichting ondersteunen door deelnemer te worden aan het bedrijvenfonds van de Fuldauerstichting. Deelnemers aan het bedrijvenfonds kunnen maatschappelijke organisaties, die bij hen om een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld een lustrum, project of activiteit vragen doorverwijzen naar de Fuldauerstichting. Door deel te nemen aan het bedrijvenfonds handelt de Fuldauerstichting voor bedrijven op een professionele wijze de behandeling van aanvragen ter financiële ondersteuning die aan uw bedrijf worden voorgelegd af. De deelnemers worden vermeld op de bedrijvenfondspagina. Voorwaarde voor deelname aan het bedrijvenfonds is een substantiële en meerjarige bijdrage aan de Fuldauerstichting.

Als ondernemer kunt u natuurlijk ook als particulier donateur worden. Zie hiervoor de pagina donateur worden van de Fuldauerstichting.

Wilt u deelnemer aan het bedrijvenfonds of als particulier donateur worden of heeft u vragen over het schenken aan de Fuldauerstichting? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Reinder Witting: r.witting@fuldauer.nl .